Fulgte pappas plan

 

Mikkel Flam møtte til start i sin første Junior Grand Prix noensinne i dag - og han vant. - Jeg fulgte pappas plan, var hans forklaring.

Kun fire ekvipasjer klarte feilfri grunnomgang i denne 1,40 m klassen, og i omhoppingen ble kun to stående igjen med null i fasit. Mikkel tok seieren med stor glede - og med moden nøkternhet. 

14 år gamle Mikkel, som også starter ponnikonkurransene under DST, har arvet vinnerhesten RR Lord of Rings, en norskoppdrettet vallak, fra storebror og ridd hesten siden sent i for sommer. - Dette var innmari bra, veldig gøy. Siden dette var min første Grand Prix som junior hadde jeg ingen forventninger, og jeg var litt nervøs. Det var mange som fikk feil, men pappa - og jeg - hadde lagt en plan, og den fulgte jeg, sa Mikkel etter seieren. Pappa Peter Flam nikker istemmende og fornøyd: - Dette føltes bra.

Andreplassen gikk til danske Jonathan Hvalsøe Saul/Libak's Lamentos som red feilfritt på tiden 43,40 s, hvilket var relativt langt unna Mikkels 39,80 s. På tredje fulgte Lisa Ulven/Carlie 3 med fire feil i omhoppingen.

 

Resultat

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean