Dagens råeste tid

 

Fredrik B. Seim hadde bestemt seg. Han skulle vinne. Hesten V Nancy B var overhodet ikke uenig og sammen red de en rå tidshopping i Junior Small Tour, en 1,25 m klasse. Mens publikum gispet, suste de feilfritt over hinderne og tikket i mål på tiden 59,31 s. Andreplasserte Pernille Susaas Holt/Leoville suste også raskt rundt, men brukte drøye tre sekunder mer Enn Fredrik - for henne stoppet klokken på 62,44 s. Hvor fort Fredrik egentlig red, illustreres ved tiden til den som ble en god nummer tre - Nathalie Østbøe red sin Amilide feilfritt rundt på tiden 67,60 s.

I ponnienes Small Tour kategori I var det Camilla-Emilie Lafjell Lorentzen/Stirling Ben som klinket til med seier. De red tidshoppingsbanen feilfritt på tiden 59,37 s og vant foran Malin Skjoldal/Pearls Dream (64,81 s) og Charlotte Nordrum Didriksen/Flying Boy (66,32 s).

 

Resultater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean