Alltid vanskelig å gå feilfritt

 

Det ble en ringrev som vant Gold Big Tour Grand Prix. Nylig hjemkommet etter World Cup-finale ridning i Las Vegas red Geir like målbevisst som alltid. Det holdt til seier i dagens Grand Prix.

- Banen var enkel, men riktig. Den var passe i forhold til at det var første utendørsstevne for året. Og det er alltid vanskelig å gå feilfritt, selv om jeg gjerne kunne ha tenkt meg det litt vanskeligere, tar jeg aldri lett på det, understreket Gulliksen. - Og om det alltid er vanskelig å gå feilfritt, så er det alltid like gøy å vinne!

I Las Vegas ble Gulliksen plaget av betennelse i lysken, men har akkurat blitt ferdig med antibiotikakur mot dette. - Jeg er omtrent 200 % bedre, men jeg kjenner det ennå. Kneet som jeg skadet på et hinder, kan jeg også merke selv om det heldigvis også er bedre.

Vinneren red i dag Grand Balou, en hest som sønnen Johan Sebastian Gulliksen også gjerne er i salen på. - Det er egentlig min hest, men Johan skal ri den her neste helg, så skal han etterhvert ta turen og delta i Hamburg Derby. Jeg tror han kan hevde seg der, sier Geir.

Geir var en av 11 ekvipasjer til omhopping i denne 1,50 m klassen. Tiden han vant på lød på 38,12. Den som var nærmest til å slå ham var svenske Filip Ågren/Cardina på 38,42 s, så fulgte Ole Kristoffer Meland/Buckle Up på 38,61 s og unge Pål Flam/Jean Darc på 41,28 s.

 

Resultater

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean