Tova var best

 

Etter god ridning kunne Tova Rugland ri aller først når det var tid for premieutdeling i fredagens Children-klasse. Tova var godt varmet opp for denne klassen på hest - hun hadde kort tid før klassestart hoppet av sin ponni Brooklands Flash Dance etter Big Tour-klassen for ponni kategori I. Kjapt klatret hun så opp i salen til hesten Un peu d'Amour, startet Children-klassen og gjorde det så godt at hun like godt vant.

Det var flere som rett før start i Children-klassen hadde hoppet rundt på ponni, som nummer to Ada Alette Braaten Johnsen. Hun hadde akkurat fullført to gode runder i Big Tour og også fått premie der - nå var Ada varm i ridejakken og red gnistrende godt på hingsten Clayton Boy. Det var godt og feilfritt, men ikke raskt nok - Tova var en suveren klassevinner med nesten 3 sekunders margin. Feilfri og god i denne 1,10 m klassen var også Alexandra Strand/Equinox som la beslag på tredjeplassen foran Fanny Brøvig Marksten/Galipoli.

 

Se resultatliste her

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean