Rene svensktoppen

 

 

Det ble mye svensk i toppen i  CSIJ Big Tour fredag, en 1,30 m klasse. Vinneren Kajsa Andreen/Athena var svært fornøyd - med det meste. - Anlegget her i Drammen er superfint, banene er veldig bra - og klassen i dag var super. Det var en bane med litt distanser så vi måtte galoppere på litt, og hinderne var litt annerledes, men det var bare positivt og banen var meget, meget godt laget, sa Emma etter seieren.

Neste svenske på listen var Wilma Marklund/Casino N. Hun red andre fase like godt og feilfritt som sin landsvenninne Kajsa, men kom i mål med tiden 30,65 s - det holdt ikke mot Kajsas 30,59 s. På tredje fulgte så like svenske Antonia Petterson Häggström/Boyzon St Tropez foran beste norske i klassen - Mikkel Flam med den norskfødte vallaken RR Lord of Rings.

 

Mer svensk

Svensk ble det også i Gold Small Tour, en 1,35 m klasse.  Emma Emanuelson ble aller best i denne tidshoppingsklassen etter et feilfritt ritt på tiden 59,26 med hesten Benedetto. Norske Therese Nymark Mikkelsen/Waldcrelida sørget for å ta andreplassen etter feilfritt ritt på tiden 56,90 s rett foran nesen til danske Martin Dinesen Neergaard/Landio - for ham stoppet klokken på 56,99. Fjerdeplassen gikk til Benedikte Serigstad Endresen/Bonieta V med null feil og tiden 58,28 s.

 

Se resultatlister her

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean