Morten tråkket på gassen

 

I Gold Big Tour i kveld tråkket Morten Djupvik på gassen og viste konkurrentene ryggen - riktignok på hesten Valley Stream B, ikke på motorsykkelen. Morten trykket akkurat nok til å ta seieren i denne tidshoppingsklassen som gikk over 1,45 m høye hinder. Vinnertiden ble 72,47 s, og den som pustet Morten mest i nakken var fartsglade Johan Sebastian Gulliksen/Charleville som red feilfritt på 72,66 s. Tredjeplassen i fredagens klasse, som også var en kvalifisering til Grand Prix-klassen søndag, gikk til Benedikte Serigstad Endresen/Comic. Benedicte red også inn en god tredjeplass i Silver Big Tour - da på Hfb Classika Z.

I denne 1,30 m hoppningen fikk man et gjensyn med en danske som har tydeligvis har vind i seilene i Drammen - Martin Dinesen Neergaard gikk igjen til topps, denne gang på hesten Imagine Z. Cathrine Jerring/That's Why kilte seg inn mellom Martin og Benedikte og tok andreplassen.

I juniorens Small Tour ble den vinnende ekvipasjen Pernille Susaas Holt/Leoville foran Nathalie Østbø/V 3 og svenske Tilda Edh/Delia Vdl.

 

Se resultater her

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean