Gleder meg til i morgen

- Banen var utfordrende, men passet oss fint. Hesten min hoppet supert, og jeg gleder meg til i morgen og neste klasse, sa en glad vinner av Big Tour for ponni kategori I fredag, Hanna Cecilie Wicklund fra Bærum.

 

Klassen i dag var denne ekvipasjens debut i Drammen, men de har vært ute på store baner før - som i italienske Arezzo tidligere i år. På trenersiden er de vel forspent ved Morten Aasen - og selvsagt får Hanna mye hjelp fra sin mor, Cecilie Høgsaas Eide som er tidligere landslagsrytter i sprang . Sammen med ponnien Genepy B var Hanna klart raskest og helt feilfri i omhoppingen og vant nesten to sekunder foran nummer to, svenske Elin Lundin/Gyllinge Eos.

Dette var tydeligvis dagen for norsk-svensk-norsk-svensk, for på tredje i denne 1,15 m klasse fulgte Martine Heggernes/Veronica's Boy etter en fin runde foran svenske Nora Nilsson/Daphne. Og etter det - en norsk rytter igjen - Ada Alette Braaten Johnsen/Elle Birken. 

 

Se resultater her

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean