Glad vinner

April 23, 2015

 

 

Blant 87 startende i klasse Bronze Tour 1,10 ble bærumsrytteren Fanny Hjemdal Wallace aller, aller best. 41 ekvipasjer klarte null feil i første runde og gikk videre til omhopping, men av de 28 som lot alle bommer bli liggende der, var det Fanny og hennes Sweetheart som hadde aller mest medvind og kunne fryde seg over seier i klassen etter beste tid.

Smilet var bredt hos vinneren under premieutdelingen: - Det var herlig å vinne her! Det er herlig å ri her, herlig å vinne her, slo Fanny fast, strålende fornøyd. - Banen passet oss supert - dette var topp, sa klassevinneren som har erfaring fra Drammen Springtour fra i fjor, men da som ponnirytter. - Dette er mitt første år på hest, så dette var en god start!

Nummer to i klassen ble Iselin Eng/Norums Hermann foran Rebekka Lie Andersen/Sutosa og Madelon Oussoren/Dienne. På femte fulgte svenske Olivia Byman/Andante.

 

Resultatliste ser du her

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean