Bra vær og gode baner

 

En av vinnerne den aller første dagen under årets Springtour ble Cornelia Emilie Kasin. Hun cruiste gjennom 1,30 m klassen i Silver Big Tour og gikk til topps med den 7 år gamle Simply Cruise etter to feilfrie runder. Danske Martin Dinesen Neergaard/Imagine Z klarte ikke gjøre noe med denne velridende bærumsrytteren og måtte ta til takke med andreplassen foran Gro Sørgaard Gartland/Cadeau med svenske Ellen Brunes/Ole’a på fjerde.

-Bra vær og gode baner, her er det fint å ri, sa vinneren av klassen som var fornøyd med sin Simply Cruise. – I fjor gikk han unghestklasser her, i år har han rykket et hakk opp – og å vinne er jo stort da!

 

Resultatliste finner du her

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

April 19, 2019

May 14, 2017

May 12, 2017

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Drammen ridesenter / Eirik Berentsen

  • w-facebook
  • Twitter Clean