top of page
Søk

Hööks Hestesport - en pålitelig partner og sponsor i hestesportenPål Flam og Evolia KVG Z vant Hööks 1,40-klasse søndag 12. mai. Snart er det klart for en ny 1,40 meterklasse sponset av Hööks Hestesport på Gjelsten Arena. Foto: Astrid Marie Årdal


Lørdag 8. juni er det duket for HÖÖKS 1,40 meter klasse under Longines EEF Series Nation Cup på Gjelsten Arena, et stevne som trekker en rekke internasjonale toppryttere til Norge og Lier.


Hööks Hestesport er Skandinavias ledende foretak innen hestesportsbransjen, med et bredt sortiment for rytter, hest og hund. Deres historie startet i 1931 som et salmakeri og ble til Hööks Hästsport AB i 1976. I dag har Hööks butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland, samt e-handel. Med over 500 millioner SEK i omsetning og 400 ansatte, fokuserer Hööks på service, kvalitet og gode priser.


Vi er glade og takknemlige for å ha Hööks som sponsor av en 1,40 m klasse under Norway Grand Prix og Longines EEF Series Nations Cup på Gjelsten Arena.


Hööks Hestesport er medlem av Distansehandel Norge, som sikrer trygge postordrekjøp, og WSD, som holder prisene lave og kvaliteten høy. Nettbutikken er Trygg E-Handel-sertifisert, som garanterer sikker netthandel.

 

Arena 1, lørdag kl. 1500, HÖÖKS CSIO3* Gold Small Tour

Arena 1, søndag kl. 0900, HÖÖKS CSIO3* Gold Small Tour

 


ความคิดเห็น


bottom of page