top of page
Søk

Stort å vinne her


14 år gamle Tonje Lundsberg kom inn på 1,20 m banen lørdag morgen med taktikken klar - hun skulle ri fort. Den taktikken holdt hele veien.

Første seier et slikt sted

Tonje med sin hollandske hoppe Ulana var en av 16 ekvipasjer i dagens Children klasse. Det var høyt tempo fra første steg. Bommene ble liggende og klokken stoppet på 55,41 s da de krysset målstreken. Det skulle bli en tid ingen klarte å tukte. Velridende Mira Høidal hadde to hester til start i klassen, og det gikk fort og feilfritt med begge. Raskest var hun med Zora - tiden 58,78 s holdt til andreplass foran Hanna Cecilie Wicklund/Winsor C og - Mira igjen, nå med Deville.

- Planen var å ri fort, og det gjorde vi, sa Tonje etter seieren. Tonje rir til daglig for Linda Hansen og har hatt sin Ulana i to år. Dette er første gang hun deltar i Drammen Springtour. - Det var utrolig morsomt, det er første seier jeg har tatt et slikt sted, sa en fornøyd vinner.

Herlig vinner i Small Tour

Hesten Am I Marvellous levde opp til sitt navn i CSIJ Small Tour. Sammen med rytter Amalie Dahle Olsen klinket hesten til i denne 1,20 m klassen og tok seieren foran Kristine Viktoria Kummervold/Bjerglunds Ovari og svenske Unni Ragnarsson/Doobie fra Sverie.


bottom of page