top of page
Søk

Skål for Chivas Regal


Det ble en svensk-dansk seier i finalen i Bronze Tour - og for en deilig hest det var. Navnet smakte av fugl, og hesten enda mer. Den 19 år gamle svenske piloten Hanna Carlsson var fornøyd med hesten fra danske RC Horses: - Det er en deilig hest!

Best av 83

83 ekvipasjer møtte til start i denne 1,15 m klassen, av disse red 19 feilfritt og kom videre til omhopping i sen ettermiddagssol i Lier. Med en fantastisk grunngalopp og mulighet for å både lenge seg og korte seg, lekte den vakre Chivas Regal seg gjennom omhoppingen og fullførte feilfritt på 34,77 s. Det holdt til seier foran velridende Dorthe M. Jørgensen og den smekre Cantina BH som fikk 35,19 s. På tredje fulgte Rebekka Lie Andersen/Sutosa foran Cathrine Bjordal Tholo/Liana.

Martin inspirerer

Hanna Carlsson er i Drammen for første gang - og det gir mersmak. Til daglig inngår hun i teamet ved RC Horses i Danmark, og hun er altså medarbeider til han som vinner nesten alt under årets Springtour, Martin Dinesen Neergaard. - Jeg lærer masse av å ri sammen med ham, og hans resultater inspirerer, forteller Hanna som har vært i Danmark siden januar. Chivas Regal er et relativt nytt bekjentskap for henne, hun har ridd ham knapt en måned. - Det er en deilig hest, som har litt erfaring. Han er velridd også og kan både piaff og passage, forteller Hanna som fra hjemmebane i Sverige kan vise til en bronse i SM og egen ridning opp til 1,45 m.


bottom of page