top of page
Søk

Ny seier til Fanny


Det er flere som fortsetter der de slapp forrige helg – i dagens Children-klasse gikk Fanny Brøvig Marksten til topps med sin Galipoli.

Gode vinnere

Children-klassen rommet 17 startende. 10 holdt nullen i første fase på 1,15 m banen. I omhoppingen var det åtte ryttere som fortsatte å ha null i fasit, men tiden til Fanny og Galipoli var det ingen som kunne slå. Nest best ble en av forrige ukes toppryttere i denne klassen, Tove Rugland/Un Peu d’Amour foran Tonje Lundsberg/Ulana og Ada Alette Braaten Johnsen/Clayton Boy.

Bronze Tour er en populær klasse, med 82 startende. I går klarte halve feltet feilfri første runde, i dagens tidshoppingsklasse i 1,15 m ble de satt litt mer på prøve hvilket resulterte i litt mer feil. 18 ekvipasjer red feilfritt, og den med best tid ble gårsdagens tredjeplasserte, Emilie Cathrine Wood/Chicane S foran ekvipasjen som tok andreplassen i går - Hanna Carlsson/Carrera fra Sverige. Bak henne kom norske Rikke Smedshammer/Concorde Q.

Dagens vinner i CSI Big Tour kategori I ble Sofie Rød/Silvia. To gnistrende nullrunder og en tid på 26,38 s i fase to på 26,38 s holdt til seier foran Fredrik Øya Stokka/Wicked Nakano med 27,38 s og Ada Alette Braaten Johnsen/Mørkbak’s Maji.


bottom of page