top of page
Søk

Glade på hverandres vegne


I ponnienes Big Tour kategori I red kun to ekvipasjer feilfritt - de to venninnene Lisa Holmsen (i brun ridejakke) og Caroline Schjørn. Den ene ble en klar vinner - Lisas tid på 60,58 s var uslåelig. For Caroline og hennes ponni Nightlady stoppet klokken på 69,12 s. Men Caroline smilte bredt: - Jeg er bare glad på Lisas vegne!

De to venninnene frydet seg over å stå side om side under premieutelingen. De har vært venner siden de begynte på rideskole, og selv om de nå har hestene to forskjellige steder - Lisa holder til ved Østern Brug og Caroline ved Stall Gullik, er vennskapet like sterkt. Å konkurrere mot gode venner synes de bare er morsomt. - Vi er gode venner, vi vil begge gjerne vinne, men det er gøy å ri mot hverandre og det er gøy å glede seg over enten egen seier eller at den andre har vunnet, smiler vinneren Lisa.

Lisa var fornøyd med dagens runde. - Det var en fin bane, ikke for store vanskeligheter. Det som er viktig for å lykkes er at man planlegger godt på forhånd og at man holder planen, ikke endrer noe underveis. Da får man en god følelse - og selvtillit, forklarer Lisa som til daglig rir for Morten Aasen.

Som en god nummer tre i klassen kom Ada Alette Braaten Johnsen/Elle Birken foran Marthe Møglestue Rønningen/Dambæksgårds Pastel.


bottom of page