top of page
Søk

Alltid vanskelig å gå feilfritt


Det ble en ringrev som vant Gold Big Tour Grand Prix. Nylig hjemkommet etter World Cup-finale ridning i Las Vegas red Geir like målbevisst som alltid. Det holdt til seier i dagens Grand Prix.

- Banen var enkel, men riktig. Den var passe i forhold til at det var første utendørsstevne for året. Og det er alltid vanskelig å gå feilfritt, selv om jeg gjerne kunne ha tenkt meg det litt vanskeligere, tar jeg aldri lett på det, understreket Gulliksen. - Og om det alltid er vanskelig å gå feilfritt, så er det alltid like gøy å vinne!

I Las Vegas ble Gulliksen plaget av betennelse i lysken, men har akkurat blitt ferdig med antibiotikakur mot dette. - Jeg er omtrent 200 % bedre, men jeg kjenner det ennå. Kneet som jeg skadet på et hinder, kan jeg også merke selv om det heldigvis også er bedre.

Vinneren red i dag Grand Balou, en hest som sønnen Johan Sebastian Gulliksen også gjerne er i salen på. - Det er egentlig min hest, men Johan skal ri den her neste helg, så skal han etterhvert ta turen og delta i Hamburg Derby. Jeg tror han kan hevde seg der, sier Geir.

Geir var en av 11 ekvipasjer til omhopping i denne 1,50 m klassen. Tiden han vant på lød på 38,12. Den som var nærmest til å slå ham var svenske Filip Ågren/Cardina på 38,42 s, så fulgte Ole Kristoffer Meland/Buckle Up på 38,61 s og unge Pål Flam/Jean Darc på 41,28 s.


bottom of page