top of page
Søk

Morten tråkket på gassen


I Gold Big Tour i kveld tråkket Morten Djupvik på gassen og viste konkurrentene ryggen - riktignok på hesten Valley Stream B, ikke på motorsykkelen. Morten trykket akkurat nok til å ta seieren i denne tidshoppingsklassen som gikk over 1,45 m høye hinder. Vinnertiden ble 72,47 s, og den som pustet Morten mest i nakken var fartsglade Johan Sebastian Gulliksen/Charleville som red feilfritt på 72,66 s. Tredjeplassen i fredagens klasse, som også var en kvalifisering til Grand Prix-klassen søndag, gikk til Benedikte Serigstad Endresen/Comic. Benedicte red også inn en god tredjeplass i Silver Big Tour - da på Hfb Classika Z.

I denne 1,30 m hoppningen fikk man et gjensyn med en danske som har tydeligvis har vind i seilene i Drammen - Martin Dinesen Neergaard gikk igjen til topps, denne gang på hesten Imagine Z. Cathrine Jerring/That's Why kilte seg inn mellom Martin og Benedikte og tok andreplassen.

I juniorens Small Tour ble den vinnende ekvipasjen Pernille Susaas Holt/Leoville foran Nathalie Østbø/V 3 og svenske Tilda Edh/Delia Vdl.

Se resultater her


bottom of page